2008. december 13., szombat

Elfajultak a dolgok

Csúnya hangnemben aláírodott levelet kaptam, ezért nem folytatom a vitát tovább. Inkább bocsánatot kértem mindenkitől és töröltettem magam. Akivel akarom, továbbra is tudom tartani a kapcsolatot. Ez a blog az enyém, tehát nem törlöm, bár gondolkodtam rajta.

17 megjegyzés:

Vagyok aki vagyok írta...

Meg ne próbáld kitörölni innen magad!!!! :)
Ez a Tied! (meg egy kicsit az enyém is :)
csak mert olvashatom mi-minden történik veled.
Pusza

Borderline Anikó írta...

Aranyos vagy! :))) Köszönöm! :))) Hiányoltalak este!

mer írta...

Szia edes Aniko!
Irtam neked a kozosunkbe, ne tedd meg, hogy el nem olvasod.
Puszi ezrevel.

Delfike írta...

Remélem a blogodat nem törlöd!Nagyon örültem mikor megtaláltam és szeretem olvasni amit írsz,mi történik veled,mit alkotsz!
Puszi!
D.

Borderline Anikó írta...

Mer kedves!
Már nem tudok belépni a közösbe. A jelszó gépemen volt elmentve és már töröltem. Köszönöm, hogy írtál nekem!

Delfike!
Nagyon szépen köszönöm! :))) Én is sűrűn látogatlak, még ha kevés üzit is hagyok!

Fauna írta...

Kedves Anikó!
Én már nem haragszom, és szeretnék tőled bocsánatot kérni. tudom, hogy bántottalak. Sajnos akkorra már én is indulatos voltam, mert mindannyiunk nevében nagyon rosszul esett, amit írtál nekünk, rólunk. Nem érdemeltük meg. Amikor olyan csúnyán rám szóltál, hogy legyek szíves aláírni az üzenetemet, akkor telt be a pohár, és akkor válaszoltam neked olyan rondán. Sajnálom, valóban indulatosra sikerült. Ezért bocsánatot kérek. Talán örökre megbántottalak, de én szeretettel fogok rád gondolni - legalábbis a balhé előtti időkre. Minden jót neked a továbbiakban!

Borderline Anikó írta...

Kedves Fauna!
Elnézésedet kérem, ha az aláírás kéréssel megbántottalak! Nem volt szándékomban senkit megsérteni csak nem tudtam, hogy kinek válaszoljak rá. Nagyon sajnálom a történteket! Nagyon szép Ünnepeket kívánok és kívánom, hogy teljesüljön minden álmod!

Fauna írta...

Akkor ezt rendesen félreértettem. :( Nagyon sajnálom! A kedves válaszodnak örülök, mert úgy látom, már kezdesz te is megbékélni.

Borderline Anikó írta...

Nem haragszom senkire! Nem is haragudtam csak rosszul esett, hogy csalódnom kellett. Az a bizonyos telefonhívás nagyon megviselt.

Fauna írta...

Nem tudom, miről szólhatott az a telefonhívás, de sajnálom, ha inkább neki hiszel, és bennünk már nem bízol, pedig senki nem adott ki semmilyen elérhetőségét. :( Mi is a barátaid voltunk, kár, hogy ellenünk fordultál, szerintem jogtalanul.

De ezt inkább zárjuk le, te így döntöttél, ez van...

Borderline Anikó írta...

A telefonhívást olyan személytől kaptam, aki nem ír a topicba és nem tagja a közösnek, mégis tudta, hogy miről beszélgettünk mostanában.
Nem baj, hogy nem hisztek nekem.
Én indítottam a közöst. Soha eszembe sem jutott, hogy a címlistákat nézegessem, vagy cseréljek időnként jelszót. Ez hiba volt. Valaki vállalja fel ezt a feladatot és törölje az idegen neveket/címeket. Kérlek, beszéld rá a Lányokat a jelszócserére, amit mélben vagy priviben adjatok körbe és időnként cseréljétek. Nem tudom, hogy a Telefonáló hogyan jutott hozzá a jelszóhoz. Természetesen Ő sem adta ki forrását csak figyelmeztetett. Tudom, Ő nem fog senkit kiadni, de ahogy hozzá eljutott, eljuthatott máshoz is.
Egy dologban viszont nagyot hibáztam! Előbb töröltem magam és utána írtam meg elköszönő levelemet, amit persze már nem tudtam elküldeni. K. írt nekem mélt, így Őt kértem meg, hogy köszönjön el Tőletek a nevemben. A topicra ugyan visszaregelhettem volna, de úgy éreztem, elköszönésem nem tartozik idegenekre.
Nagyon sajnálom ami történt, de most sem cselekednék másképp!
A Telefonáló a linkeket mentegette, de ha már ott járt, elolvasott minden levelet.
Tudott az utolsó nagy beszélgetésünkről, amiben F. kérte ki véleményünket. Megnéztem, azok a levelek nem körlevelek voltak!
Szerintem is zárjuk ezt a témát!

Borderline Anikó írta...

Még egy mondat:
Tudott arról a beszélgetésről is, amit valamikor ősszel indítottam, ahol Te és M. megnyílt a többiek felé.

Fauna írta...

Véletlenül is bent maradhatott a jelszó, ha esetleg valaki nem a saját gépén netezett, és véletlenül megjegyeztette azt. Még mindig nem tudok feltételezni senkiről szándékosságot, de ki tudja... És ha így leírod nekünk, amit tapasztaltál, amit a telefonáló mondott neked, akkor biztos mi is megértettük volna, hogy mi történt, és nem bántott volna ennyi embert a kollektív gyanúsítás... Szóval más lett volna ennek szerintem az elintézési módja, bántódás, sértődés nélkül is megbeszélhettük volna, közösen.

Borderline Anikó írta...

Az Illető nem véletlen folytán jutott a jelszóhoz.
Nem értem mi változott volna, ha leírom a részleteket. Úgy gondoltam, elég a szavam. Nem volt elég. Ezt el kellett fogadnom és levonni a megfelelő következtetést.

Fauna írta...

Sajnos a szavaidból nem derült ki, mi a valódi gond, csak az indulataidat zúdítottad ránk...

Borderline Anikó írta...

Nem emléxem pontosan levelemre. Igen, felelősségre vonást kértem! Úgy gondoltam, aki hibázott, annak van annyi vér a pucájában, hogy ezt beismerje. Lehet, azóta ez már ki is derült.
Ha lehet, tényleg zárjuk ezt a témát, mert számomra elég fájdalmas. Természetesen, ha van még kérdésed/mondanivalód, arra válaszolok.

papirnyulparty írta...

Kedves Anikó!

A Dívány.hu újságírója vagyok és a borderline szindrómáról írok egy cikket - olvastam a blogját, tudna segíteni?

Átküldhetnék néhány rövid kérdést?
Ha igen, kérem írjon a rimoczi.laszlo@gmail.com címre

Köszönettel:
Rimóczi László